1. Huuhtele ja kuutioi tomaatit.
  2. Lisää puolet tomaateista kulhoon. Kuori ja hienonna puolikas punasipuli sekaan.  Mausta valkoviinietikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. 
  3. Huuhtele ja kuutioi kurkku. Pese ja suikaloi salaatti.
  4. Kuori ja hienonna jäljellä oleva punasipuli ja valkosipulinkynnet.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle naudan jauheliha ja paista käännellen noin 4 minuuttia. 
  6. Lisää pannulle sipulit ja jatka paistamista hetki. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, (savu)paprikajauheella ja kuivatulla oreganolla.
  7. Lisää pannulle loput tomaatit ja jatka paistamista hetki.
  8. Lämmitä tortillaletut pakkauksen ohjeen mukaan.
  9. Sivele letuille creme fraichea. Täytä tortillat jauhelihalla, kurkulla, salaatilla ja tomaateilla. Tarjoa heti.
  Vinkki! Voit maustaa jauhelihan chilijauheella, lisää sitä 0,5-1 tl samaan aikaan muiden mausteiden kanssa.