- Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat. Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kuori ja raasta porkkanat. Voit myös kuutioida porkkanat pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää jauheliha pannulle ja paista noin 4 minuuttia.
- Lisää jauhelihan sekaan porkkanat ja sipulit. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Jatka paistamista muutama minuutti.
- Lisää pannulle tomaattipyree, (dijon)sinappi ja vehnäjauhot. Paista hetken aikaa niin, että jauhot saavat hieman väriä.
- Lisää sitten sekaan reseptin vesi koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon lihafondi. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
- Pese ja leikkaa kurkku tikuiksi.
- Valuta kypsät perunat ja murskaa esimerkiksi survimella. Sekoita joukkoon voi ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Hienonna persilja ja viimeistele kastike sillä.
- Tarjoa jauhelihakastike murskattujen perunoiden ja kurkkutikkujen kanssa.
(sis. Maitoa)
Nopea jauhelihakastike & murskattuja perunoita (sis.maitoa)
Jauhelihakastike on kotiruokien ykkösruoka, eikä syyttä. Se on helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille. Lisäksi kurkkutikkuja.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo