1. Harjaa perunat puhtaaksi kylmän veden alla ja lohko perunat. Kuori porkkanat ja kuutioi ne. Suikaloi kevätsipuli ja chili. Hienonna valkosipulinkynsi ja raasta kuorittu inkivääri.
  2. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  3. Kuumenna öljy kattila tai korkeareunainen paistinpannu. Lisää öljyä, perunat porkkanat, chili ja kevätsipulin valkea osa. Kuullota kasviksia öljyssä hetken aikaa.
  4. Mausta kasvikset garam masalalla, suolalla, mustapippurilla ja tomaattipyreellä. Lisää kattilaan myös hienonnettu valkosipuli, raastettu inkivääri ja kookosmaito. Huuhtaise kookosmaitotölkki vielä 1 dl vettä ja kaada mukaan.
  5. Hauduta curryä miedolla noin 15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  6. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät nuudelit hyvin. 
  7. Valmista salaatti. Huuhtele omenat ja viipaloi ne kulhoon. Viipaloi sekaan myös kurkku ja hienonna basilika.  Mausta oliiviöljyllä, sitruunan mehulla, suolalla ja mustapippurilla.
  8. Valuta linssit ja lisää ne curryn joukkoon. Lisää myös kevätsipulinvarret ja tarkista maku.
  9. Tarjoa peruna-linssicurry nuudeleiden ja omena-kurkkusalaatin kanssa.