- Keitä kananmunia noin 7 minuuttia ja jäähdytä hyvin. Kuori ja puolita ne keittoa varten. Kun kananmunat kiehuvat, aloita keiton valmistus.
- Kuori ja hienonna valkosipuli sekä hienonna kesäsipulit. Huuhtele lehtikaali ja poista kovat keskikohdat. Hienonna lehtikaalia pienemmäksi.
- Kuumenna kattila, lisää rasva ja kuullota sipuleita hetki.
- Lisää jauhot kattilaan hyvin sekoittaen. Älä anna jauhojen ruskistua.
- Lisää kaurajuoma ohuena nauhana koko ajan vispilällä sekoittaen. Lisää sitten vesi. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää pinaatit ja lehtikaalit. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia.
- Mausta keitto suolalla, pippurilla ja valkoviinietikalla. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
- Laske lieden lämpötilaa, älä keitä enää ja tarkista maku.
- Tarjoa keitto keitettyjen kananmunien ja rapeiden jälkiuunilastujen kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo