1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä ja jätä valumaan.
  3. Suikaloi kylmäsavulohi pienemmäksi. 
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetty pasta hyvin ja sekoita siihen öljy.
  5. Kuumenna paistinpannu, voi ja öljy. Lisää pannulle valkosipulit ja kylmäsavulohi. Paista sekoitellen noin 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Lisää pannulle ruokakerma ja pinaatit. Huuhtaise kermapurkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 3-5 minuuttia.
  7. Sekoita keitetty pasta kastikkeeseen.
  8. Raasta pastan sekaan pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja viimeistele sitruunan mehulla.
  9. Tarjoa sitruunainen kylmäsavulohipasta heti.
Vinkki! Sitruunan kuoren ja mehun voi lisätä samaan aikaan ruokakerman kanssa.