1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi chili ja raasta kuorittu inkivääri sekä hienonna korianteri.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Painele tofu kuivaksi talouspaperin tai puhtaan keittiöpyyhkeen välissä sekä kuutioi tofu.
  3. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää tofukuutiot kuumalle pannulle ja paista niihin kaunis väri pintaan. Siirrä tofut sivuun pannulta toiseen astiaan.
  4. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää pannulle sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri. Paista hetken aikaa sekoitellen. Lisää sitten baby pinaatit pannulle ja sekoita. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla, juustokuminalla ja kanelilla.
  5. Lisää pannulle kookosmaito, paistetut tofukuutiot, hienonnettu korianteri sekä raasta sekaan pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Kuumenna kastike ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa.
  6. Valuta kypsä pasta ja tarjoa tofu-pinaattikastikkeen kanssa.