1. Suikaloi punakaali kulhoon. Raasta sekaan kuoritut porkkanat. Mausta suolalla, sokerilla, puolikkaan limen mehulla, valkoviinietikalla,  sinapilla ja öljyllä. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  2. Huuhtele ja kuutioit tomaatit ja suikaloi kesäsipulit. Huuhtele jäävuori salaatti tarvittaessa ja suikaloi se.
  3. Kumoa soijagurtti kulhoon. Mausta puolikkaan limen mehulla, (savu)paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy kuumaksi. Lisää pannulle delikaurat. Paista 2-3 minuuttia käännellen. Lisää sitten sekaan tomaattikuutiot ja kesäsipulit. Jatka paistamista hetken aikaa ja pidä lämpimänä.
  5. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
  6. Kokoa pitaleipien sisälle coleslawta, delikaurapaistosta, jäävuorisalaattia ja limejogurttia. Viimeistele lehtipersiljalla.