1. Valmista ensin kurkut. Pese kurkku ja leikkaa kurkusta ohuita viipaleita. Nosta ne kannelliseen astiaan tai kulhoon. Sekoita joukkoon etikka, sokeri ja suola sekä hienonnettu korianteri. Laita kansi päälle ja ravista voimakkaasti. Siirrä kurkut jääkaappiin.
  2. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää maito ja vatkaa joukkoon vehnäjauhot. Jätä taikina turpoamaan hetkeksi.
  3. Kuori porkkanat ja raasta raastimen isolla terällä. Lisää raaste ja suola taikinaan. Sekoita hyvin.
  4. Kuumenna nokare rasvaa pinnoitetussa paistinpannussa ja paista taikinasta rapeita lettuja. Voit paistaa letut myös valurautapannussa tai lettupannulla. Huomioi, että lettupannulla paistettaessa aikaa paistamisessa kuluu enemmän.
  5. Tarjoa letut korianterikurkkujen ja raejuuston kanssa.