1. Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen. Harjaa perunat puhtaiksi ja lohko ne veneiksi. Pilko porkkanat. Kuori ja lohko punasipuli.
  2. Levittele perunat, porkkanat ja punasipulit leivinpaperilla vuoratulle pellille. Pirskottele päälle öljyä ja ripottele mausteeksi suolaa, pippuria ja kuivattua timjamia. Paista perunoita ja kasviksia noin 25-30 minuuttia.
  3. Muotoile porsaan jauhelihapihvimassasta pieniä paksuhkoja pihvejä öljyllä kostutetuin käsin.
  4. Kuumenna paistinpannu ja paista pihveihin kaunis pinta molemmin puolin.
  5. Lisää paistettujen pihvien joukkoon ruokakerma. Huuhtaise kermapurkki tilkalla vettä ja kaada vesi mukaan pannulle.
  6. Mausta kastike sinapilla, (savu)paprikajauheella, curryjauheella ja suolalla.
  7. Hauduta pihvejä kermakastikkeessa noin 5-8 minuuttia. Jos kastike keittyy liian paksuksi, lisää pannulle tilkka vettä.
  8. Hienonna lehtipersilja ja viimeistele paahdetut kasvikset sillä.
  9. Tarjoile porsaan jauhelihapihvit paahdettujen perunoiden ja kasvisten kanssa.
Vinkki! Kermakastikkeen suolan voitte halutessanne korvata 1 rkl soijakastiketta.