1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kuori ja hienonna sipulit sekä suikaloi paprika.
  2. Kuumenna pata tai paistinpannu kuumaksi. Ruskista porsaan suikaleita öljyssä kuumalla pannulla. Lisää joukkoon sipulit ja paprika. Jatka paistamista hetki. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja chilijauheella.
  3. Lisää kookosmaito ja huuhtaise purkki tilkalla vettä ja lisää myös se kastikkeeseen. Hauduta kastiketta matalalla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  4. Keitä sillä aikaa riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Huuhtele lehtikaali, leikkaa kova keskikohta pois ja suikaloi lehdet. Paista lehtikaalisuikaleet paistinpannulla tilkassa öljyä. Mausta suolalla, mustapippurilla ja limen mehulla. Paista lehtikaalit tarvittaessa kahdessa erässä.
  6. Tarkista haudutetun kastikkeen maku.
  7. Tarjoa kastike paistetun lehtikaalin ja riisin kanssa.
Vinkki! Lehtikaalista voitte tehdä myös sipsejä. Suikaleet leivinpaperin päälle uunipellille. Sekaan loraus öljyä ja ripaus suolaa. 170 astetta ja noin 12-15 minuuttia. Nam!