1. Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
  2. Huuhtele ja kuutioi kurkku kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Raasta sekaan pestyn puolikkaan limen kuori ja purista myös mehu joukkoon. Sekoita jogurtti kurkkujen sekaan. 
  3. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita keitetyn bulgurin sekaan öljy, suola, mustapippuri ja puolikkaan limen mehu. 
  4. Huuhtele ja revi salaatti. Pese ja viipaloi suippopaprikat. 
  5. Pyörittele jauhelihataikinasta öljyllä kostutetuin käsin pieniä lihapullia.
  6. Kuumenna paistinpannu. Lisää lihapullat pannulle ja paista käännellen noin 10-12 minuuttia, kunnes lihapullat ovat kypsiä. 
  7. Lisää suippopaprikat pannulle ja paista vielä muutama minuutti. 
  8. Annostele lautasten pohjille bulguria ja salaattia. Lisää päälle lihapullia ja suippopaprikoita. Viimeistele annokset jogurttikurkuilla ja tarjoa heti.
  Vinkki! Kyosennä lihapullat ja suippopaprikat uunissa - noin 15 minuuttia 225 asteessa. Vinkki! Suippopaprikoita ei ole pakko paistaa vaan voit tarjoille ne raakana.