1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Pese ja leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin puoliksi ja viipaloi puolikkaat.
  3. Kuutioi savulohi.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna paistinpannu, voi ja öljy. Lisää pannulle punasipuli, valkosipulit ja kesäkurpitsaviipaleet. Kuullota kasviksia noin 2-3 minuuttia sekoitellen.
  6. Mausta kasvikset suolalla ja mustapippurilla.
  7. Lisää pannulle savulohi ja ruokakerma. Huuhtaise purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  8. Kuumenna ja hauduta muutama minuutti.
  9. Viimeistele kastike pestyn puolikkaan sitruunan kuorella ja mehulla.
  10. Tarjoa sitruunainen lohikastike pastan kanssa.