1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Nosta perunat uuniin ja paahda noin 25 minuuttia.
  3. Riko kananmunat kulhoon ja mittaa vehnäjauhot sekaan. Sekoita ja jätä turpoamaan.
  4. Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa siivilään. Purista kesäkurpitsasta ylimääräinen neste pois ja jätä valumaan.
  5. Kuori ja raasta porkkanat ja valkosipulinkynnet. Raasta myös halloumijuusto.
  6. Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Huuhtele versot.
  7. Mausta majoneesi chilijauheella.
  8. Lisää kaikki kasvis- ja halloumiraasteet muna-jauhoseoksen joukkoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Sekoita taikina tasaiseksi.
  9. Kuumenna paistinpannu ja öljy kuumaksi. Nostele pihvimassasta kekoja pannulle lusikoiden avulla ja painele ohuiksi pihveiksi.
  10. Paista pihvejä molemmin puolin keskilämmöllä noin 2-3 minuuttia.
  11. Lämmitä hampurilaissämpylät esimerkiksi uunissa tai kuivalla paistinpannulla.
  12. Sivele sämpylöiden kansiin ja pohjiin chilimajoneesia. Lisää pohjien päälle tomaattiviipaleita ja nosta päälle pihvi. Viimeistele versoilla ja sulje kansilla. Tarjoa perunoiden kanssa.