1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese perunat ja lohko ne pellille. Kuori ja paloittele juuriselleri joukkoon.
  3. Mausta juurekset suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, hunajalla ja öljyllä. Jätä pellin toiseen reunaan tilaa tofulle.
  4. Painele tofut kuivaksi voimakkaasti talouspaperin välissä ja leikkaa reiluiksi kuutioiksi kulhoon. Kumoa kuorrute sekaan ja pyörittele kuorrute tofuihin tasaisesti.
  5. Nostele tofukuutiot uunipellille kasvisten viereen.
  6. Nosta pelti uuniin ja paahda uunissa noin 25 minuuttia.
  7. Pese ja revi salaatti kulhoon. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla.
  8. Kumoa kaurakevi kulhoon ja hienonna sekaan puolikas ruukku korianteria. Mausta valkoviinietikalla, paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja jätä hetkeksi maustumaan.
  9. Tarjoile tofunugetit paahdettujen juuresten, korianteridipin ja salaatin kanssa.