- Kuumenna uuni 220 asteeseen. Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
- Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levittele siivet pellille. Paista siipiä 15 minuuttia.
- Valmista kastike. Hienonna persilja ja chili. Raasta limen kuori. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi.
- Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, hienonnettu persilja, chili, limen kuori ja valkosipuli. Purista joukkoon limen mehu. Mausta seos juustokuminalla, savupaprikalla, kuivatulla yrttisekoituksella, valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla.
- Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa suippopaprikat lohkoiksi kulhoon ja mausta ne oliiviöljyllä ja ripauksella suolaa. Leikkaa makkarat paloiksi.
- Kun siivet ovat paistuneet 15 minuuttia, lisää samalle pellille makkarat ja paprikalohkot. Tarvittaessa kääntele siipiä samalla. Paista vielä 10-15 minuuttia.
- Pöyhi kypsä bulgur kauhalla ja sekoita joukkoon tilkka öljyä, jotta siitä tulisi irtonaista. Sekoita joukkoon juustokuminaa, curryjauhetta ja suolaa.
- Tarjoa rapeat broilerinsiivet, makkarat ja paprikat bulgurin sekä chimichurrin kera.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo