1. Kuumenna uuni 220 asteeseen. Laita vesi kiehumaan bulguria varten.
  2. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levittele siivet pellille. Paista siipiä 15 minuuttia.
  3. Valmista kastike. Hienonna persilja ja chili. Raasta limen kuori. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi.
  4. Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, hienonnettu persilja, chili, limen kuori ja valkosipuli. Purista joukkoon limen mehu. Mausta seos juustokuminalla, savupaprikalla, kuivatulla yrttisekoituksella, valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla.
  5. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa suippopaprikat lohkoiksi kulhoon ja mausta ne oliiviöljyllä ja ripauksella suolaa. Leikkaa makkarat paloiksi.
  6. Kun siivet ovat paistuneet 15 minuuttia, lisää samalle pellille makkarat ja paprikalohkot. Tarvittaessa kääntele siipiä samalla. Paista vielä 10-15 minuuttia.
  7. Pöyhi kypsä bulgur kauhalla ja sekoita joukkoon tilkka öljyä, jotta siitä tulisi irtonaista. Sekoita joukkoon juustokuminaa, curryjauhetta ja suolaa.
  8. Tarjoa rapeat broilerinsiivet, makkarat ja paprikat bulgurin sekä chimichurrin kera.
Vinkki! Chimichurrin valkoviinietikan voitte halutessanne korvata tummalla balsamicolla tai punaviinietikalla.