1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. 
  2. Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja paprikajauheella. Nosta perunat uuniin ja paahda noin 20 minuuttia. 
  3. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori ja raasta porkkanat sekaan. Mausta valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla. Sekoita joukkoon yksi pussi majoneesia.
  4. Huuhtele ja viipaloi kurkku toiseen kulhoon. Mausta suolalla, sokerilla ja valkoviinietikalla.
  5. Mausta toinen pussi majoneesia paprikajauheella. 
  6. Kun perunat ovat paahtuneet 20 minuuttia, niin lisää pellille nakit. Jatka paahtamista noin 8-10 minuuttia.
  7. Lämmitä hodarisämpylät uunissa.
  8. Täytä hodarisämpylät haluamillasi täytteillä. 
  9. Tarjoa hodarit paahdettujen lohkoperunoiden kanssa.
  Vinkki! Voit keittää nakit. Mausta keitinvesi laakerinlehdillä (2 kpl) ja maustepippureilla (4 kpl). Näin nakit saavat lisämakua.