1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa palvikinkku suikaleiksi.
  3. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit ja paista käännellen hetki.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin ja lisää siihen öljy.
  5. Lisää sipuleiden sekaan kinkkusuikaleet ja ruokakerma. Huuhtaise kermapurkki vedellä ja kaada vesi pannulle.
  6. Mausta kastike suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, kuivatulla oreganolla ja valkoviinietikalla.
  7. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-7 minuuttia.
  8. Suikaloi valkokaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Mausta valkoviinietikalla, öljyllä, sokerilla, suolalla ja mustapippurilla.
  9. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
  10. Sekoita valutettu pasta kastikkeeseen.
  11. Tarjoile palvikinkkupasta kaalisalaatin kanssa. Viimeistele annokset lehtipersiljalla.
Vinkki! Kaalin voi raastaa suikaloimisen sijaan.