1. Suikaloi chili ja kesäsipuli. Hienonna kuorittu valkosipulinkynsi ja persilja. Kuutioi kaurapalat.
  2. Valmista omena-kurkkusalaatti. Viipaloi kurkku kulhoon. Viipaloi joukkoon pestyt omenat. Mausta suolalla, sokerilla, öljyllä ja valkoviinietikalla. Ripottele lopuksi joukkoon persilja. Sekoita ja anna maustua hetken aikaa.
  3. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
  4. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä ja kaurapalat. Ruskista kaurapaloja molemmin puolin.
  5. Lisää kaurapalojen joukkoon chili, kesäsipulit, valkosipuli, kookosmaito ja sataykastike. Mausta soijakastikkeella, juustokuminalla, sokerilla ja sitruunan mehulla.
  6. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta noin 5 minuuttia. Tarkista maku.
  7. Keitä sillä aikaa nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita joukkoon tilkka öljyä.
  8. Tarjoa satay-kaurapalat nuudeleiden ja omena-kurkkusalaatin kanssa.