- Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää kurkuma, suola ja bulgur. Keitä 8-10 minuuttia, kunnes vesi on haihtunut. Anna bulgurin vetäytyä muutama minuutti.
- Pese sillä aikaa kurkku ja kuutioi se. Huuhdo pinaatit, hienonna persilja, suikaloi punakaali ja lohko savukala suupaloiksi. Mausta suikaloitu punakaali ripauksella suolaa ja sokeria sekä lorauta sekaan valkoviinietikkaa.
- Sekoita kulhossa keskenään bulgur, pinaatit, hienonnettu persilja ja purista joukkoon sitruunanmehu sekä lorauta tilkka öljyä. Jaa seos 4 kulhoon.
- Nosta pinnalle kurkkukuutioita, marinoitua punakaalia ja savulohta. Viimeistele dippikastikkeella ja tarjoa heti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo