1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Huuhtaise parsakaali ja leikkaa nupuiksi. Kuori ja raasta inkivääri.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekä suikaloi chili mahdollisimman ohuiksi renkaiksi. Hienonna korianteri ja suikaloi kevätsipulit.
  3. Painele tofu voimakkaasti kuivaksi talouspaperin välissä ja kuutioi se. 
  4. Kuumenna öljyä wokissa tai paistinpannussa. Ruskista pannulla ensin tofukuutiot. Siirrä paistetut tofut sivuun odottamaan.
  5. Kuumenna pannu uudelleen. Lisää porkkanat ja parsakaalit. Paista muutama minuutti sekoitellen. Lisää sitten valkosipuli, inkivääri ja chili. Paista vielä hetken aikaa.
  6. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
  7. Mausta kasvikset soijakastikkeella ja sokerilla.
  8. Sekoita pannulle kasvisten joukkoon tofut, valutetut nuudelit, hienonnettu korianteri, kevätsipuli ja purista joukkoon limen mehu.
  9. Tarjoa heti.
Vinkki! Kuori ja viipaloi rohkeasti myös parsakaalin varsi mukaan wokkiin. Kokeile rohkeasti myös boksin mukana toimitettua tilliä wokin maustamiseen.