1. Laita uuni kuumenemaan 200-asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
  2. Laita lohifilee uunivuokaan keskelle. Hienonna valkosipuli, raasta inkivääri ja suikaloi chili.
  3. Purista limetin mehu kulhoon ja lisää soijakastike, öljy, inkivääri, valkosipuli, chili, hunaja ja ripaus suolaa. Sekoita mausteseos tasaiseksi. Levitä mausteseos lohifileen pintaan. Ripottele seesaminsiemenet lohen pinnalle.
  4. Paloittele parsakaali nupuiksi, viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi ja suikaloi paprika. Sekoita kasvikset kulhossa ja mausta öljyllä, suolalla ja kuivatulla timjamilla. Lisää kasvikset lohen ympärille vuokaan.
  5. Paahda lohta ja kasviksia uunissa noin 15-20 minuuttia.
  6. Tarjoa seesami-inkiväärilohi paahdettujen kasvisten kanssa.