1. Aloita marinoimalla kaali. Suikaloi punakaali kulhoon mahdollisimman ohueksi suikaleiksi. Sekoita joukkoon valkoviinietikka, rypsiöljy, sokeri ja suola. Jätä maustumaan.
  2. Valmista minttukastike. Kumoa Alpro Greek Style kulhoon. Hienonna minttu. Sekoita soijavalmisteen joukkoon puolet hienonnetusta mintusta. Mausta sitruunan mehulla, suolalla, mustapippurilla ja tilkalla oliiviöljyä. Tarkista maku.
  3. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit.
  4. Hienonna valkosipuli. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä, hienonnetut valkosipulit ja seitanviipaleet. Mausta seitanviipaleet savupaprikalla, juustokuminalla ja kuivatulla yrttisekoituksella. Paista välillä käännellen noin 5 minuuttia.
  5. Pese ja revi salaatti. Kuumenna pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Täytä pitaleivät salaatilla, marinoidulla punakaalilla, kirsikkatomaateilla, minttukastikkeella ja seitankebabilla. Ripottele loput hienonnetusta mintusta pitaleipien päälle.
Vinkki! Minttukastikkeen voi maustaa myös puolikkaalla teelusikallisella juustokuminaa.