- Hienonna sipulit ja persilja. Viipaloi herkkusienet ja suikaloi pekoni.
- Paista pekonit padassa rapeiksi, lisää sipulit sekä sienet ja kuullota hetki. Sekoita joukkoon ohrasuurimot sekä mausteet.
- Lisää pataan vesi, fondi ja valkoviinietikka. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla 15-20 minuuttia. Puolita sillä aikaa kirsikkatomaatit.
- Mausta pata mustapippurilla ja tarkista suola. Lisää lopuksi hienonnettu persilja ja parmesaani.
- Tarjoa ohratto puolitettujen kirsikkatomaattien kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo