- Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi kesäsipuli ja chiliä maun mukaan. Hienonna lehtipersilja. Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi, suikaloi myös parsakaalin varsi.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paistinpannu keskilämmölle. Lisää tilkka öljyä, suikaloidut chili ja valkosipuli. Kuullota matalalla lämmöllä noin 4 minuuttia.
- Kun pastan keittoaikaa on jäljellä noin 4 minuuttia niin lisää parsakaalit mukaan pastan keitinveden sekaan. Valuta pasta ja parsakaalit. Ota keitinvettä noin 1 dl talteen.
- Raasta pannulle pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Lisää myös pastan keitinvesi, keitetty pasta ja parsakaalit. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita pastan joukkoon vielä parmesaani ja lehtipersilja. Tarkista maku ja tarjoa heti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo