1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi kesäsipuli ja chiliä maun mukaan. Hienonna lehtipersilja. Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi, suikaloi myös parsakaalin varsi.
  2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna paistinpannu keskilämmölle. Lisää tilkka öljyä, suikaloidut chili ja valkosipuli. Kuullota matalalla lämmöllä noin 4 minuuttia.
  4. Kun pastan keittoaikaa on jäljellä noin 4 minuuttia niin lisää parsakaalit mukaan pastan keitinveden sekaan. Valuta pasta ja parsakaalit. Ota keitinvettä noin 1 dl talteen.
  5. Raasta pannulle pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Lisää myös pastan keitinvesi, keitetty pasta ja parsakaalit. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Sekoita pastan joukkoon vielä parmesaani ja lehtipersilja. Tarkista maku ja tarjoa heti.