1. Suikaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi ja mausta suolalla, sokerilla, valkoviinietikalla ja öljyllä. Sekoita ja jätä maustumaan.
  2. Suikaloi puolikas chili mahdollisimman ohuiksi suikaleeksi. Suikaloi myös kevätsipulit ja puolita pestyt kirsikkatomaatit.
  3. Puolita avokado ja poista kivi veitsen avulla. Koverra hedelmäliha lusikalla kuorista leikkuulaudalle ja viipaloi ne.
  4. Kuivaa tofut talouspaperin välissä kuivaksi. Kuutioi tofut isolle lautaselle ja murskaa ne hakkelukseksi esimerkiksi isolla haarukalla.
  5. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja tofut. Paista tofuja 3-5 minuuttia sekoitellen ja mausta ne suolalla sekä mustapippurilla.
  6. Sekoita paistettujen tofujen joukkoon kevätsipulit.
  7. Lämmitä tortillat paistinpannulla tai mikrossa.
  8. Levitä letuille kaurakeviä, marinoitua punakaalia, kirsikkatomaatteja, paistettua tofua sekä avokadoviipaleita.
  9. Viimeistele letut revityllä korianterilla, tuoreilla chilisuikaleilla ja limen mehulla.