1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Suikaloi paprika ja chiliä maun mukaan.
  2. Halkaise avokadot ja koverra hedelmänliha lusikalla kulhoon. Murskaa avokado haarukalla tai sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon ranskankerma, purista limen mehu ja mausta suolalla, mustapippurilla, hunajalla sekä tilkalla oliiviöljyä.
  3. Suikaloi salaatti valmiiksi.
  4. Kuumenna paistinpannu savuavan kuumaksi. Lisää öljyä ja ruskista naudanlihasuikaleet nopeasti noin 2 minuutin ajan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Siirrä suikaleet sivuun pannulta.
  5. Kuumenna pannu uudelleen ja paista valkosipulia, paprikaa ja chiliä pannulla muutama minuutti. Lisää lihasuikaleet takaisin pannulle ja sekoita.
  6. Lämmitä tacoja pakkauksen ohjeen mukaan.
  7. Kokoa paistosta ja salaattia tacokuorien väliin. Viimeistele avokado-kastikkeella ja tarjoa heti.