1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. Raasta valkosipuli ja inkivääri. Leikkaa chilistä ohuita renkaita ja hienonna korianteri. Huuhtele pak choi ja suikaloi se. Suikaloi myös kevätsipuli.  
  2. Kumoa jauheliha kulhoon ja sekoita joukkoon kananmuna, raastettu valkosipulinkynsi, raastettu inkivääri, suikaloitu kevätsipuli, suola ja mustapippuri. Muotoile kostutetuin käsin jauhelihamassasta pieniä pyöryköitä.
  3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja sekoita joukkoon öljy.
  4. Kuumenna öljy wokissa ja ruskista siinä pyöryköitä välillä käännellen noin 4 minuuttia.
  5. Lisää pak choit ja chili. Paista noin 3 minuuttia ja kaada joukkoon teriyakikastike. Anna kastikkeen kiehahtaa ja siirrä wokkipannu pois levyltä.
  6. Jaa nuudelit kulhoihin ja annostele päälle pyöryköitä, pak choita ja kastiketta. Viimeistele hienonnetulla korianterilla.