1. Mittaa soijakastike, valkoviinietikka ja sokeri kulhoon. Kuori ja raasta pala inkivääriä ja valkosipulinkynnet sekaan. Suikaloi chili joukkoon. Sekoita ja jätä maustumaan hetkeksi.
  2. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. 
  3. Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä ja jätä valumaan. Huuhtele ja suikaloi kevätsipulit.
  4. Leikkaa tofut pitkittäin puoliksi ja kuivaa viipaleet talouspaperilla voimakkaasti painellen. Leikkaa tofut kuutioiksi.
  5. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetyt nuudelit hyvin ja kumoa isoon kulhoon. Sekoita joukkoon öljy, pinaatit ja kevätsipulit. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle tofut ja paista käännellen 5-6 minuuttia.
  7. Kaada tofujen sekaan teriyakikastike ja anna hautua muutama minuutti. 
  8. Tarjoa teriyakikastikkeella maustettu tofu nuudeleiden kanssa. 
  Vinkki! Voit myös sekoittaa kevätsipulit ja pinaatit tofun sekaan pannulle ja hauduttaa niitä muutaman minuutin.