- Mittaa soijakastike, valkoviinietikka ja sokeri kulhoon. Kuori ja raasta pala inkivääriä ja valkosipulinkynnet sekaan. Suikaloi chili joukkoon. Sekoita ja jätä maustumaan hetkeksi.
- Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten.
- Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä ja jätä valumaan. Huuhtele ja suikaloi kevätsipulit.
- Leikkaa tofut pitkittäin puoliksi ja kuivaa viipaleet talouspaperilla voimakkaasti painellen. Leikkaa tofut kuutioiksi.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitetyt nuudelit hyvin ja kumoa isoon kulhoon. Sekoita joukkoon öljy, pinaatit ja kevätsipulit. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle tofut ja paista käännellen 5-6 minuuttia.
- Kaada tofujen sekaan teriyakikastike ja anna hautua muutama minuutti.
- Tarjoa teriyakikastikkeella maustettu tofu nuudeleiden kanssa.
Vegaaninen - Gluteeniton
Teriyakikastikkeella maustettua tofua & nuudeleita (V,G)
Teriyakikastike on helppo valmistaa itse ja se kruunaa ruoan kuin ruoan. Tässä reseptissä sillä maustetaan tofu. Lisäkkeeksi valmistetaan nuudeleita tuoreella pinaatilla ja kevätsipulilla.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo