1. Laita vesi kiehumaan nuudeleita varten. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulit. Poista lehtikaalista kova lehtiruoti ja suikaloi lehdet. Viipaloi herkkusienet. Hienonna puolikas ruukku korianteria valmiiksi.
  2. Painele tofua voimakkaasti talouspaperin välissä ja kuutioi se.
  3. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät nuudelit hyvin ja sekoita joukkoon tilkka öljyä.
  4. Valmista sitten kastike. Hienonna puolikas chili astiaan. Lisää sekaan soijakastike, valkoviinietikka ja sokeri sekä purista puolikkaan limen mehu. 
  5. Kuumenna iso paistinpannu. Lisää pannulle öljy. Paista tofukuutiot rapeiksi. Siirrä tofut pannulta sivuun odottamaan.
  6. Kuumenna pannu uudelleen ja lisää öljyä tarvittaessa. Lisää sienet pannulle. Paista sekoitellen muutama minuutti. Lisää sitten sipulit ja lehtikaali. Jatka paistamista hetken aikaa.
  7. Kumoa nuudelit pannulle kasvisten sekaan ja sekoita kastike wokin joukkoon.
  8. Viimeistele wokki hienonnetulla korianterilla. Tarkista maku ja tarjoa heti.
Vinkki! Wokkiin sopivat mainiosti seesaminsiemenet tai pähkinät! Kastikkeeseen voi lisätä 1 rkl seesamiöljyä, jos kaapistasi sattuu sitä löytymään!