1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi.
  3. Leikkaa tofu pitkittäin puoliksi ja kuivaa talouspaperin välissä voimakkaasti painellen. Leikkaa tofu kuutioiksi tai revi sopiviksi suupaloiksi.
  4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle tofut. Paista 4-5 minuuttia välillä sekoitellen. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Siirrä tofut lautaselle odottamaan.
  6. Lisää pannulle tarvittaessa öljyä, porkkanat ja tandooritahna. Paista hetki käännellen.
  7. Kaada pannulle kookosmaito, huuhtele purkki vedellä ja lisää vesi myös pannulle.
  8. Lisää tofut kastikkeeseen ja mausta soijakastikkeella. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
  9. Viimeistele limen mehulla.
  10. Tarjoa intialainen tandoori tofu basmatiriisin kanssa.
Vinkki! Tässä ohjeessa porkkanat jäävät napakan tuntuisiksi, jos pidät pehmeämmistä porkkanoista, niin voit leikata ne myös pieniksi kuutioiksi.