- Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
- Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi.
- Leikkaa tofu pitkittäin puoliksi ja kuivaa talouspaperin välissä voimakkaasti painellen. Leikkaa tofu kuutioiksi tai revi sopiviksi suupaloiksi.
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle tofut. Paista 4-5 minuuttia välillä sekoitellen. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Siirrä tofut lautaselle odottamaan.
- Lisää pannulle tarvittaessa öljyä, porkkanat ja tandooritahna. Paista hetki käännellen.
- Kaada pannulle kookosmaito, huuhtele purkki vedellä ja lisää vesi myös pannulle.
- Lisää tofut kastikkeeseen ja mausta soijakastikkeella. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 8-10 minuuttia.
- Viimeistele limen mehulla.
- Tarjoa intialainen tandoori tofu basmatiriisin kanssa.
Vegaaninen - (saattaa sis. pähkinää)
Intialaista tandoori tofua & basmatiriisiä (V,G, saattaa sisältää pähkinää)
Tandooritahnalla maustettu tofu tuo Intian keittiöösi – tandooritahna ja kookosmaito yhdessä takaavat herkullisen lopputuloksen. Lisäkkeeksi keitetään basmatiriisiä.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo