1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pese ja kuutioi kesäkurpitsa.
  2. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää fileesuikaleet pannulle ja paista käännellen noin 4 minuuttia.
  3. Lisää pannulle sipulit ja kesäkurpitsat. Jatka paistamista muutama minuutti. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, curryjauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla.
  4. Kaada pannulle tomaattimurska, huuhtele tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 8-10 minuuttia.
  5. Mittaa vesi kiehumaan couscousia varten. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Kuori ja raasta porkkanat kulhoon. Kuori ja lohko appelsiinit sekaan. Mausta suolalla ja sokerilla.
  7. Tarjoile tomaattinen kanapata couscousin ja porkkanaraasteen kanssa.
Vinkki! Voit maustaa couscousin kurkumalla. Se tuo kivaa väriä ja makua.