- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Voitele laakea uunivuoka kevyesti öljyllä.
- Pese kesäkurpitsat. Leikkaa kesäkurpitsat puoliksi ja viipaloi mahdollisimman ohuiksi siivuiksi kulhoon. Mausta öljyllä, suolalla, kuivatulla oreganolla ja mustapippurilla.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi chili.
- Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit, chilit ja härkismuru. Paista muutama minuutti käännellen.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, juustokuminalla ja valkoviinietikalla.
- Kaada pannulle tomaattimurska, huuhtaise tölkki vedellä ja kaada vesi sekaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta muutama minuutti.
- Sekoita tomaattikastikkeen joukkoon vegaaninen tuorejuusto.
- Lado kesäkurpitsaviipaleita uunivuoan pohjalle. Lisää sitten härkis-tomaattikastiketta kesäkurpitsojen päälle. Toista sama uudelleen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kesäkurpitsaviipaleita.
- Ripottele pinnalle vegaaninen juustoraaste ja nosta vuoka uuniin. Paista noin 35-40 minuuttia tai kunnes kesäkurpitsat ovat kypsiä.
- Tarjoile tomaattinen kesäkurpitsalasagne heti.
Vegaaninen
Uunissa haudutettu tomaattinen kesäkurpitsalasagne (V)
Tässä reseptissä kesäkurpitsa korvaa perinteiset lasagnelevyt – lopputuloksena syntyy mehevän maukasta vegaanista lasagnea.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo