1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tomaatit ja kaurapalat sekä raasta kuorittu inkivääri.
  2.  Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Paista kaurapaloihin  kaunis väri ja mausta ripauksella suolaa. Siirrä sivuun ja pyyhi pannu puhtaaksi.
  3. Kuumenna pannu ja öljyä uudelleen. Lisää pannulle sipulit ja paista hetki. Lisää sitten raastettu inkivääri, tomaattikuutiot, garam masala, pinaatti  ja tomaattipyree. Paista Sekoittele hetki ja lisää kookosmaito sekä valkoviinietikka. Mausta suolalla ja ripauksella mustapippuria. Keitä noin 5 minuuttia.
  4. Lisää kaurapalat kastikkeeseen ja tarkista maku.
  5. Tarjoa tomaattinen palak paneer riisin kanssa.