1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese perunat ja porkkanat puhtaiksi. Lohko perunat ja viipaloi porkkanat uunipellille. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Nosta uuniin ja paahda noin 20 minuuttia.
  3. Pese ja viipaloi kesäkurpitsa kulhoon. Mausta öljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  4. Suikaloi chili. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  5. Kuumenna pieni kattila ja öljy. Lisää kattilaan chili ja valkosipulit. Kuullota muutama minuutti sekoitellen.
  6. Kaada tomaattimurska kattilaan, huuhtele tölkki vedellä ja lisää myös vesi kattilaan. Mausta valkoviinietikalla, suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja sokerilla. Kiehauta kuumaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  7. Kun perunat ja porkkanat ovat paahtuneet noin 20 minuuttia, niin lisää kesäkurpitsat samalle uunipellille ja murustele päälle fetajuusto. Nosta pelti takaisin uuniin ja paahda vielä noin 10-15 minuuttia.
  8. Hienonna persilja.
  9. Tarjoa paahdetut kasvikset ja fetajuusto mausteisen tomaattikastikkeen kanssa. Viimeistele annokset persiljalla.