- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
- Kuori ja viipaloi porkkanat uunivuokaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet porkkanoiden sekaan.
- Leikkaa broilerin paistileikkeet 3-4 osaan uunivuokaan.
- Mausta kasvikset ja broilerit öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Sekoita mausteet kunnolla ja nosta vuoka uuniin paahtumaan noin 10 minuutin ajaksi.
- Mittaa mausteliemen vesi kattilaan. Kiehauta vesi ja sekoita veteen tomaattipyree, kanafondi ja puna- tai valkoviinietikka.
- Kun broileri ja kasvikset ovat paahtuneet uunissa 10 minuuttia, niin kaada kuuma mausteliemi varovasti uunivuokaan. Nosta vuoka takaisin uuniin ja hauduta noin 30-35 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
- Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Tarjoile Lyonin kana riisin ja jogurtin kanssa.
Laktoositon
Meheväksi haudutettua Lyonin kanaa & riisiä (L)
Tässä klassinen ranskalainen kanapata Ruokaboksin tyylillä. Lisäkkeeksi keitetään riisiä ja annokset viimeistellään jogurtilla.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo