1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
  2. Kuori ja viipaloi porkkanat uunivuokaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet porkkanoiden sekaan.
  3. Leikkaa broilerin paistileikkeet 3-4 osaan uunivuokaan.
  4. Mausta kasvikset ja broilerit öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Sekoita mausteet kunnolla ja nosta vuoka uuniin paahtumaan noin 10 minuutin ajaksi.
  5. Mittaa mausteliemen vesi kattilaan. Kiehauta vesi ja sekoita veteen tomaattipyree, kanafondi ja puna- tai valkoviinietikka.
  6. Kun broileri ja kasvikset ovat paahtuneet uunissa 10 minuuttia, niin kaada kuuma mausteliemi varovasti uunivuokaan. Nosta vuoka takaisin uuniin ja hauduta noin 30-35 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.  
  7. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  8. Tarjoile Lyonin kana riisin ja jogurtin kanssa.
Vinkki! Jos jätät kanafondin pois, niin ruoka on gluteeniton.