1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Voitele uunivuoka öljyllä. 
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta pala inkivääriä.
  3. Huuhtele ja suikaloi paprika. Pese kirsikkatomaatit. 
  4. Nosta kirjolohi vuokaan. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja chilijauheella.
  5. Ripottele kirjolohen päälle sipulit, inkivääri, paprika ja kirsikkatomaatit. 
  6. Kaada uunivuokaan kookosmaito, huuhtaise purkki vedellä ja lisää myös vesi vuokaan. 
  7. Nosta vuoka uuniin ja paahda noin 20-25 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. 
  8. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. 
  9. Hienonna korianteri.
  10. Viimeistele lohi korianterilla ja limen mehulla. Tarjoa riisin kanssa.