1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Levitä perunat pellille ja laita uuniin paahtumaan noin 45-60 minuutiksi, kunnes perunat ovat kypsiä.
  3. Valuta kaprikset. Kuori ja hienonna punasipuli.
  4. Painele tofua voimakkaasti talouspaperin välissä kuivaksi. Murenna tofu kulhoon esimerkiksi haarukan avulla.
  5. Raasta pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista mehu tofun joukkoon. Lisää sekaan gurtti, kaprikset ja punasipuli. 
  6. Mausta täyte suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja sinapilla.
  7. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja leikkaa kurkku joukkoon. Mausta mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
  8. Kun perunat ovat kypsiä, anna niiden jäähtyä hetki. Leikkaa perunoiden päälle ristiviillot. Purista sitten puhtaan keittiöpyyhkeen tai talouspaperin avulla uuniperuna auki.
  9. Lusikoi tofutäytettä uuniperunan sisälle ja tarjoa salaatin kanssa.
Vinkki! Jos haluat nopeuttaa perunoiden kypsymistä uunissa, niin voit kuumentaa perunoita mikrossa täydellä teholla noin 4 minuuttia ennen uuniin laittamista.