- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet kulhoon. Pese ja viipaloi kesäkurpitsa sekaan.
- Valuta ja hienonna kaprikset. Valuta aurinkokuivatut tomaatit, mutta säästä öljyä noin 3 rkl. Suikaloi pienemmäksi.
- Lisää kaprikset ja aurinkokuivatut tomaatit kesäkurpitsan sekaan. Lisää myös tomaattien öljy kulhoon. Hienonna lehtipersilja joukkoon ja mausta kuivatulla yrttisekoituksella ja sitruunan mehulla.
- Nosta kirjolohi uunipellille. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää täyte lohen päälle. Nosta pelti uuniin ja paahda uunissa noin 25-30 minuuttia, kunnes lohi on kypsä.
- Laita vesi kiehumaan couscousia varten. Mausta vesi suolalla ja curryjauheella. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan.
- Tarjoile uunissa paahdettu Välimeren kirjolohi couscousin kanssa.
Vinkki! Valmista tämä resepti ensimmäisenä.