1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Harjaa perunat ja porkkanat tarvittaessa puhtaaksi ja lohko ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kuori ja viipaloi punasipuli sekaan sekä lisää valkosipulinkynnet kokonaisina ja kuorineen uunipellille.
  2. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, oliiviöljyllä ja hunajalla. Paahda kasviksia uunissa noin 15 minuuttia.
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Ruskista broilerin paistit kuumalla pannulla ensin nahkapuoli alaspäin. Käännä noin 2 minuutin päästä. Mausta suolalla.
  4. Nostele ruskistetut paistit 15 minuuttia paahtuneiden kasvisten päälle. Jatka paahtamista noin 25-30 minuuttia.
  5. Sillä aikaa valmista kastike. Kumoa kermaviili kulhoon. Mausta suolalla, (savu)paprikajauheella ja mustapippurilla. Ota uunissa paahtuneet valkosipulinkynnet jäähtymään. Kuori ja murskaa ne pieneksi haarukalla kastikkeen sekaan.
  6. Huuhdo ja revi salaatti kulhoon ja viipaloi sekaan kurkku. Mausta oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
  7. Tarjoa paahdetut broilerit kasvisten, salaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.