1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa iso uunivuoka tai pelti leivinpaperilla.
  2. Huuhtele perunat ja paloittele ne kuorineen uunipellille. Kuori ja lohko punasipuli perunoiden sekaan. Mausta suolalla, kuivatulla timjamilla ja oliiviöljyllä.
  3. Mausta broilerinkoivet suolalla, curryjauheella, chilijauheella, mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
  4. Nostele broilerinkoivet perunoiden päälle uunipellille. Paahda broilerinkoipia ja perunoita uunissa noin 30 minuuttia.
  5. Sillä aikaa huuhtaise parsakaali ja leikkaa nupuiksi kulhoon, kuori myös parsakaalin  varsi ja viipaloi mukaan. Lorauta joukkoon tilkka öljyä ja mausta ripauksella suolaa.
  6. Kun koivet ovat paahtuneet noin 30 minuuttia niin lisää joukkoon parsakaalit ja jatka paahtamista vielä noin 10-15 minuuttia.
  7. Valmista myös jogurttikastike odotellessa koipien kypsymistä. Kumoa jogurtti kulhoon. Hienonna sekaan puolikas ruukku minttua ja mausta suolalla, mustapippurilla, hunajalla ja sitruunan mehulla.
  8. Tarjoa paahtuneet broilerinkoivet kasvisten ja minttu-jogurttikastikkeen kanssa.
Vinkki! Hyödynnä broilerinkoipien maustamisessa niiden omaa pakkausta, jossa voit sekoittaa mausteet koipien joukkoon. Näin säästyt ylimääräiseltä tiskiltä.