- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa iso uunivuoka tai pelti leivinpaperilla.
- Huuhtele perunat ja paloittele ne kuorineen uunipellille. Kuori ja lohko punasipuli perunoiden sekaan. Mausta suolalla, kuivatulla timjamilla ja oliiviöljyllä.
- Mausta broilerinkoivet suolalla, curryjauheella, chilijauheella, mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
- Nostele broilerinkoivet perunoiden päälle uunipellille. Paahda broilerinkoipia ja perunoita uunissa noin 30 minuuttia.
- Sillä aikaa huuhtaise parsakaali ja leikkaa nupuiksi kulhoon, kuori myös parsakaalin varsi ja viipaloi mukaan. Lorauta joukkoon tilkka öljyä ja mausta ripauksella suolaa.
- Kun koivet ovat paahtuneet noin 30 minuuttia niin lisää joukkoon parsakaalit ja jatka paahtamista vielä noin 10-15 minuuttia.
- Valmista myös jogurttikastike odotellessa koipien kypsymistä. Kumoa jogurtti kulhoon. Hienonna sekaan puolikas ruukku minttua ja mausta suolalla, mustapippurilla, hunajalla ja sitruunan mehulla.
- Tarjoa paahtuneet broilerinkoivet kasvisten ja minttu-jogurttikastikkeen kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo