1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Huuhtele riisi siivilässä kylmän veden alla.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Huuhtele ja kuutioi paprikat.
  3. Keitä huuhdottu riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja broilerin fileesuikaleet.
  5. Paista suikaleita noin 3 minuuttia ja lisää sitten pannulle sipulit ja paprikakuutiot. Jatka paistamista hetken aikaa.
  6. Lisää pannulle tomaattipyree ja fraiche-kerma. Huuhtaise kermapurkki vedellä ja kaada vesi pannulle mukaan.
  7. Kuumenna kastike ja mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, curryjauheella, juustokuminalla sekä valkoviinietikalla.
  8. Tarjoile punertava kanapata keitetyn riisin kanssa.
Vinkki! Kanapataan sopii loistavasti myös chili, siitä pitävät voivat lisätä omiin annoksiin  esimerkiksi chilikastiketta.