1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Harjaa bataatit puhtaaksi tarvittaessa. Leikkaa bataatit tikuiksi ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille. Mausta bataatit öljyllä, suolalla, (savu)paprikajauheella ja kuivatulla timjamilla.
  3. Paahda bataattiranskalaisia uunissa noin 20-25 minuuttia.
  4. Valmista kastike. Raasta kuoritut porkkanat kulhoon. Sekoita joukkoon majoneesi ja mausta valkoviinietikalla, sinapilla, curryjauheella, suolalla, mustapippurilla sekä sokerilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  5. Viipaloi tomaatit ja revi salaatti valmiiksi.
  6. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää tilkka öljyä ja paista härkispihvejä miedolla lämmöllä muutama minuutti kerran kääntäen. Sen jälkeen paahda ruisleivät samalla pannulla.
  7. Annostele ruisleipä pohjien päälle salaattia ja tomaattiviipaleita. Nosta päälle pihvi ja majoneesikastiketta. Viimeistele ruisleipä kansilla.
  8. Tarjoa vegeburgerit bataattiranskalaisten kanssa.
Vinkki! Voitte halutessanne lämmittää pihvit ja ruisleivät myös uunissa samalla pellillä bataattiranskalaisten kanssa.