1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Lohko perunat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kuori ja suikaloi punasipuli perunoiden sekaan. Huuhtele ja lohko myös paprikat pellille.
  2. Mausta kasvikset öljyllä, suolalla, curryjauheella sekä kuivatulla timjamilla. Jätä uunipellille tilaa vegemakkaroille. Paahda kasviksia uunissa 20 minuuttia.
  3. Valmista marinadi. Valuta kippoon kapriksien lientä. Purista joukkoon sitruunan mehua ja lisää oliiviöljyä ja sinappia. Sekoita tasaiseksi.
  4. Leikkaa vegemakkarat pienemmiksi paloiksi ja valuta kapriksista loppu neste pois.
  5.  Lisää makkarat ja kaprikset kasvisten kanssa uuniin 20 minuutin jälkeen ja jatka paahtamista vielä 10 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  6. Sillä aikaa valmista salaatti. Huuhtele salaatti ja revi se kulhoon. Puolita pestyt kirsikkatomaatit salaatin sekaan. Mausta salaatti valkoviinietikalla, oliiviöljyllä sekä ripauksella mustapippuria.
  7. Ota paahtuneet kasvikset pois uunista ja sekoita marinadi paahtuneiden kasvisten joukkoon.
  8. Tarjoile vegemakkarat lämpimän perunasalaatin, vegaanisen aiolin sekä salaatin kanssa.