1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Puolita fenkoli pitkittäin ja huuhdo se. Poista kova kanta ja viipaloi fenkoli ohuiksi suikaleiksi.
  3. Valuta kaprikset, mutta säästä niiden tilkka lientä.
  4. Kuutioi kassler.
  5. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  6. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit ja fenkolit. Paista kasviksia keskilämmöllä noin 3-4 minuuttia.
  7. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  8. Lisää porsaan lihat ja kuoritut tomaatit pannulle kasvisten sekaan. Huuhtaise tölkki vedellä ja lisää vesi kastikkeeseen.
  9. Sekoita joukkoon kaprikset ja kapristen liemi.
  10. Mausta kastike suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla, chilijauheella, sokerilla ja valko- tai punaviinietikalla.
  11. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 10 minuuttia.
  12. Tarjoa all’Amatriciana pastan sekä parmesanraasteen kanssa.
Vinkki! Tämän reseptin maustamiseen kannattaa kokeilla fenkolinsiemeniä. Voit lisätä niitä 1 tl muiden mausteiden kanssa samaan aikaan.