- Laita vesi kiehumaan hirssiä varten.
- Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynsi. Kuori ja viipaloi porkkanat sekä kuutioi kesäkurpitsa. Suikaloi myös puolikas chili.
- Kuutioi lohifilee reilun kokoisiksi kuutioiksi. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
- Huuhtele hirssi kylmän veden alla siivilässä ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna iso paistinpannu. Lisää pannulle öljy ja sipulit. Kuullota sipuleita sekoitellen muutama minuutti miedolla lämmöllä. Lisää sitten kesäkurpitsat, porkkanat ja chili. Jatka paistamista noin 3 minuuttia.
- Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
- Lisää pannulle tomaattimurska ja huuhtaise tomaattimurska tölkki vedellä sekä kaada vesi pannulle mukaan. Kuumenna kastike kiehuvaksi.
- Lisää kastikkeeseen kalapalat ja hauduta miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Viimeistele pata puolikkaan sitruunan mehulla ja hienonnetulla lehtipersiljalla.
- Tarjoa tomaattinen kalapata keitetyn hirssin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo