Päätähtemme esittelyssä: Ruokaboksit!

Mitä ensi viikolla syödään? Kuka käy kaupassa ja milloin?

illustration-plate

Me Ruokaboksilla hoidamme nämä arkiaskareet puolestasi! Ammattikokkimme suunnittelevat monipuoliset ja maukkaat reseptit ja me pakkaamme bokseihin laadukkaat raaka-aineet suoraan kotimaisilta tuottajilta.

icon-testimonial-middle

Asiakkaamme kertovat, että Ruokaboksin myötä tulee syötyä monipuolisemmin ja terveellisemmin. Palvelun paras puoli on se, että joku muu päättää menun ja hankkii tarvittavat raaka-aineet kiireisen arjen keskellä. Helpoilla ja selkeillä ohjeilla onnistu jokainen! Koska mitoitamme raaka-aineet reseptien menekin mukaan, minimoimme samalla hävikin. TILAA TÄSTÄ

illustration-calendar

Ilmainen kuljetus kotiovelle asti kuuluu aina palvelun hintaan. Ruokaboksi joustaa: päätät itse miten ja milloin haluat palvelua käyttää. Mieli voi muuttua ja tilausta voi muokata sen mukaan. Toimituspäivä on maanantai, saat tarkan toimitusikkunan perjantaina ja voit seurata toimistusta reaaliajassa.TILAA TÄSTÄ

icon-contents-1

RUOKABOKSI ORIGINAL: inspiroivia reseptejä ja vaihtelua arkiruokiin! Monipuolisista ruokaa laadukkaista raaka-aineista selkeillä ohjeilla. Vaihtelua kaipaavan valinta helpompaan arkeen. Vaihtoehdot: 3 tai 4 reseptiä, 1-5 hengelle, 67-95 € TILAA TÄSTÄ

icon-vegeboksi-selected

VEGEBOKSI: herkullista ja helppoa kasvisruokaa! Maukkaat reseptit on suunniteltu satokauden kasvisten ympärille. Vegeboksilla opit uusia vegereseptejä ja tutustut uusiin tuotteisiin. Kasvisruoasta kiinnostuneelle oikea valinta helpompaan arkeen. Vaihtoehdot: 3 reseptiä, 1-5 hengelle, 64-81 € TILAA TÄSTÄ

icon-muksuboksi-selected

PERHEBOKSI: lapsiperheiden tarpeisiin suunnitellut ja lapsiraadin hyväksymät suosikkiruoat. Tuttuja makuja monipuolisesti, helpoilla resepteillä. Lapsiperheen valinta helpompaan arkeen. Vaihtoehdot: 3 tai 4 reseptiä, 3-7 hengelle, 84-115 € TILAA TÄSTÄ

icon-pointer

LISÄTUOTTEET: Ruokaboksin asiakkaana nautit myös runsaasta lisätuotevalikoimasta. Tarjolla on esimerkiksi hedelmiä, aamupalaa, jälkkäreitä, viikonloppuruokaa, mausteita, kananmunia sekä vaihtuvia sesonkituotteita. Lisätuotteet toimitetaan Ruokaboksin yhteydessä.

icon-sms

Omilta sivuilta voit yhdellä klikkauksella vaihtaa boksia, tauottaa tilauksia tai täydentää seuraavaa tilaustasi lisätuotteilla.

icon-newsletter

Maanantaisin saat uutiskirjeen, josta näet seuraavan viikon reseptit ja Ruokaboksin muut ajankohtaiset kuulumiset.

icon-calendar

Tiistai on viimeinen päivä muokata tai tauottaa seuraavan viikon tilausta, vaihtaa boksia ja tilata lisätuotteita.

Tilaa ja nauti helpommasta arjesta!

Me Ruokaboksilla mietimme, mitä ensi viikolla syödään, pakkaamme raaka-aineet boksiin ja toimitamme ne reseptien kera kotiovellesi.

Mitä Ruokaboksin käytöstä kannattaa tietää?

Ruokaboksi on suunniteltu helpottamaan arjen kiireitä. Ruokaboksi suunnittelee ruuat ja reseptit arkiviikon illallisia varten. Lisäksi palvelu valikoi, kerää ja mitoittaa kaikki ruuissa tarvittavat pääraaka-aineet valmiiksi sekä toimittaa ne kylmäkuljetuksena kotiovelle asti, asiakkaan valikoimina viikkoina.

Asiakkaan tehtäväksi jää vain maukkaiden ja terveellisten ruokien valmistaminen!

Toimitukset tehdään maanantaina klo 15 – 22:00 välisenä aikana. Asiakas saa tekstiviestillä tarkemman toimitusaika-arvion, kahden tunnin tarkkuudella, edellisenä perjantaina.

Palvelussa ei ole muita kustannuksia, kuin boksikohtaiset hinnat, toimitettavista bokseista.

Kokeileminen on helppoa! Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakas saa asiakastunnukset, joiden avulla voi itse esim. vaihdella boksityyppejä tai hallita toimituskalenteriansa osoitteessa ruokaboksi.fi/oma-tili . Asiakas voi tauottaa viikkoja milloin vain tai peruuttaa asiakkuuden ilman irtisanomisaikaa.

Palvelussa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja yms. Maksat vain toimitetuista bokseista.

Miten maksan tilaukseni?

Maksaminen on helppoa ja turvallista: Boksikohtainen summa veloitetaan automaattisesti vain niiltä viikoilta, joina palvelua käyttää. Asiakas saa ensimmäisen tilauksen yhteydessä maksulinkin ja tunnukset omille sivuille joilta voi hallita toimituksia ja asiakkuutta.

Mihin sitoudun kokeilemalla Ruokaboksia?

Ruokaboksin palvelu on tehty mahdollisimman joustavaksi ja helppokäyttöiseksi. Maksat vain toimitetuista bokseista, muita kuluja ei ole. Päätät itse, milloin tilaat boksin ja milloin et. Omien sivujen toimituskalenterista valitset haluamasi toimitusviikot. Voit myös tauottaa kaikki toimitukset toistaiseksi.

Moni asiakkaamme on kertonut meille, että Ruokaboksin tarjoama palvelu saattaa alkuun jopa hieman sekoittaa arkea. Arki helpottuu, kun uudet rutiinit asettuvat paikoilleen muutaman viikon kokeilun jälkeen.

Asiakaspalautteidemme mukaan oma tapa käyttää Ruokaboksia löytyy yleensä muutamassa viikossa, jonka jälkeen arki helpottuu merkittävästi. Yhtäkkiä maanantai onkin viikon paras päivä boksin saapumista odotellessa.

Mihin toimitamme?

Ruokaboksin toimitusalue laajenee jatkuvasti. Tarkista oman kotipaikkakuntasi tilanne syöttämällä postinumero alla olevaan kenttään.

positive-icon positive-icon
Hienoa, asut toimitusalueella!
negative-iconnegative-icon
Harmi! Syöttämäsi postinumero ei vielä kuulu Ruokaboksin toimitusalueelle. Käy äänestämässä omaa aluettasi, eniten ääniä saaneet postinumerot lisätään toimitusalueelle!
Äänestä!