Suunnittele boksisi

1. Valitse boksi

{{choice.name}}

2. Tarkenna valintojasi

{{option}}
{{selectedProductName}}
{{attribute}} /
Hinta sis. reseptit, raaka-aineet ja toimituksen
Ilmainen toimitus ja helppo sekä turvallinen maksuprosessi.
Ei sitoutumista, voit tauottaa viikkoja ja muokata tilaustasi helposti.
Reaaliaikainen toimituksen seuranta. Saat tietää toimitusajan jo edellisellä viikolla.

{{selectedProductName}}n reseptit seuraavassa boksissa (vko {{selectedVariation.nextDeliveryWeekHuman}})

Usein kysytyt kysymykset

Miksi Ruokaboksi?

Ruokaboksi on suunniteltu helpottamaan arkiviikon kiireitä. Ruokaboksi toimittaa illallisruoat valmiiksi mietittynä, valittuna, mitoitettuna ja kotiin kuljetettuna raaka-aineineen ja resepteineen. Teille jää viikolla tehtäväksi pelkkä ruokien valmistus ja aikaa säästyy muuhunkin.

Mitä Ruokaboksi sisältää?

Ruokaboksi sisältää arkiviikon iltaruokien (valintasi mukaan 3 tai 4 ruokaa) reseptit sekä niihin kuuluvat raaka-aineet valmiiksi mitoitettuna. Tavallisimmat perusmausteet, kuten suola ja pippuri, eivät tule boksin mukana. Listaamme reseptivihkoomme viikottain kaikki omasta kaapista tarvittavat mausteet.

Miten Ruokaboksin asiakkuus toimii käytännössä?

Ruokaboksien toimitukset ovat aina maanantai-iltaisin 15:00 – 22:00 välisenä aikana. Tarkennamme toimitusajan asiakkaillemme tekstiviestitse edeltävänä perjantaina ja saat toimituspäivänä realiaikaisen seurantalinkin. Voit vaihtaa tilausta eri boksien välillä helposti ja asiakkaana saat itse valita, millä viikolla palvelua haluat käyttää. Jokainen asiakas saa ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakastunnukset, joilla voi hallita toimituksia jatkossa omasta toimituskalenteristaan.

Miten maksan tilaukseni?

Maksaminen helppoa: Tilausta ei tarvitse olla maksamassa Ruokaboksia vastaanottaessa tai erillisillä laskuilla, vaan summa veloitetaan automaattisesti vain niiltä viikoilta, joina palvelua käytät. Järjestelmä kysyy maksutiedot ensimmäisen tilauksen jälkeen.