Päätähtemme esittelyssä: Ruokaboksit!

Ilmainen kuljetus kotiovelle asti kuuluu aina palvelun hintaan. Ruokaboksi joustaa: päätät itse miten ja milloin haluat palvelua käyttää. Mieli voi muuttua ja tilausta voi muokata sen mukaan. Toimituspäivä on maanantai, saat tarkan toimitusikkunan perjantaina ja voit seurata toimistusta reaaliajassa. Nappaa 30€ starttietu tästä! , kurkkaa reseptit ja tutustu palveluun.

icon-contents-1

RUOKABOKSI ORIGINAL: inspiroivia reseptejä ja vaihtelua arkiruokiin! Monipuolisista ruokaa laadukkaista raaka-aineista selkeillä ohjeilla. Vaihtelua kaipaavan valinta helpompaan arkeen. Vaihtoehdot: 3 tai 4 reseptiä, 1-5 hengelle, 67-95 €

icon-vegeboksi-selected

VEGEBOKSI: herkullista ja helppoa kasvisruokaa! Maukkaat reseptit on suunniteltu satokauden kasvisten ympärille. Vegeboksilla opit uusia vegereseptejä ja tutustut uusiin tuotteisiin. Kasvisruoasta kiinnostuneelle oikea valinta helpompaan arkeen. Vaihtoehdot: 3 reseptiä, 1-5 hengelle, 64-81 €

icon-muksuboksi-selected

PERHEBOKSI: lapsiperheiden tarpeisiin suunnitellut ja lapsiraadin hyväksymät suosikkiruoat. Tuttuja makuja monipuolisesti, helpoilla resepteillä. Lapsiperheen valinta helpompaan arkeen. Vaihtoehdot: 3 tai 4 reseptiä, 3-7 hengelle, 84-115 €

icon-pointer

LISÄTUOTTEET: Ruokaboksin asiakkaana nautit myös runsaasta lisätuotevalikoimasta. Tarjolla on esimerkiksi hedelmiä, aamupalaa, jälkkäreitä, viikonloppuruokaa, mausteita, kananmunia sekä vaihtuvia sesonkituotteita. Lisätuotteet toimitetaan Ruokaboksin yhteydessä.

Miksi luoda tunnukset?

illustration-calendar

Saat pääsyn Ruokaboksin henkilökohtaiselle sivulle. Omilta sivuilta voit tutustua bokseihin, resepteihin, lisätuotteisiin ja halutessasi tilata ensimmäisen boksin. ❌Tunnukset ei velvoita tilaamaan.

icon-contents-2

Saat pääsyn Ruokaboksin valtavaan reseptiarkistoon. Reseptit laativat taitava kokkitiimi. Raaka-aineet ovat monipuolisia, reseptit selkeitä, helppoja ja asiakkaidemme arvostelemat.

icon-newsletter

Saat Ruokaboksin etuja ja huikean starttiedun. Tunnukset Ruokaboksin palveluun ovat ilmaiset.

Luo tunnukset

Luo tunnukset ja saat 30€ arvoisen aloitusedun. Tunnukset eivät velvoita tilaamaan.

Miksi Ruokaboksi on niin suosittu?

Ruokaboksi on suunniteltu helpottamaan arjen kiireitä.

Boksiin pakataan vain resepteihin tarvittavat valmiiksi mitoitetut raaka-aineet, jolloin hävikki mininmoidaan. 78% Ruokaboksin asiakkaista kokevat pienentäneensä hävikkiään palvelun myötä. Kotiinkuljetus kuuluu aina palvelun hintaan.

Ruokaboksi ostaa mahdollisimman paljon raaka-aineita suoraan kotimaisilta tuottajilta, ilman välikäsiä. Kun välikäsiä karsitaan, ruoan matka pellolta pöytään lyhenee ja ruoka saapuu asiakkaalle tuoreempana. Tuottaja saa myös reilun korvauksen raaka-aineestaan. 70% Ruokaboksin asiakkaista kokee syövänsä enemmän kotimaista ruoaa palvelun myötä.

Bokseihin suunnitellut reseptit ovat herkullisia, helppoja ja monipuolisia. Ruokaboksin asiakkaat kehittyvät kotikokkeina (tätä mieltä ovat 83%) ja inspiroituvat arkikokkailusta. Vaikka Ruokaboksi ei ole terveysboksi suuri osa (78%) kokee syövänsä terveellisemmin Ruokaboksin avulla.

Toimitukset tehdään maanantaina klo 15 – 21 välisenä aikana. Asiakas saa tarkemman toimitusajan tekstiviestillä toimitusta edeltävänä perjantaina.

Ruokaboksin asiakkuus on ilmainen, asiakas maksaa vain tilaamansa boksit. 

Kokeileminen on helppoa! Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakas saa asiakastunnukset, joiden avulla voi itse esim. vaihtaa boksityyppiä tai hallita toimituskalenteriansa osoitteessa ruokaboksi.fi/oma-tili . Asiakas voi tauottaa tiettyjä viikkoja tai kaikki tulevat toimitukset milloin vain tai peruuttaa asiakkuuden ilman irtisanomisaikaa.

Miten maksan tilaukseni?

Maksaminen on tehty helpoksi: turvallinen maksu suoritetaan ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Jos asiakas haluaa jatkaa palvelun käyttöä, seuraava boksi veloitetaan toimitusta edeltävänä ti-ke välisenä yönä. Niinä viikkoina kun boksia ei tilaa, asiakkuus on ilmainen. Jos ensimmäisen boksin tilaa puhelimen tai mainoksen kautta maksulinkki lähetetään sähköpostitse.

Mihin sitoudun kokeilemalla Ruokaboksia?

Kokeilemalla palvelua sitoudut maksamaan vain yhden boksin.

Ensimmäisen tilauksen jälkeen päätät itse jos haluat jatkaa palvelun käyttöä. Toimituskalenteri on oletuksena aktiivinen, mutta jatkotoimitukset voi tauottaa joko tiettyjen viikkojen osalta tai toistaiseksi. Tauotus tehdään omilta sivuilta. Asiakkuus on ilmainen niinä viikkoina kun et boksia tilaa.

Asiakaspalautteidemme mukaan oma tapa käyttää Ruokaboksia löytyy yleensä muutamassa viikossa, jonka jälkeen arki helpottuu merkittävästi. Yhtäkkiä maanantai onkin viikon paras päivä boksin saapumista odotellessa.

Mihin toimitamme?

Ruokaboksin toimitusalue laajenee jatkuvasti. Tarkista oman kotipaikkakuntasi tilanne syöttämällä postinumero alla olevaan kenttään.

positive-icon positive-icon
Hienoa, asut toimitusalueella!
Tilaa!
negative-iconnegative-icon
Harmi! Syöttämäsi postinumero ei vielä kuulu Ruokaboksin toimitusalueelle. Käy äänestämässä omaa aluettasi, eniten ääniä saaneet postinumerot lisätään toimitusalueelle!
Äänestä!