Päätähtemme esittelyssä: Ruokaboksit!

Ilmainen kuljetus kotiovelle asti kuuluu aina palvelun hintaan. Ruokaboksi joustaa: päätät itse miten ja milloin haluat palvelua käyttää. Mieli voi muuttua ja tilausta voi muokata sen mukaan. Toimituspäivä on maanantai, saat tarkan toimitusikkunan perjantaina ja voit seurata toimistusta reaaliajassa. Nappaa 30€ starttietu tästä! , kurkkaa reseptit ja tutustu palveluun.

icon-contents-1

RUOKABOKSI ORIGINAL: inspiroivia reseptejä ja vaihtelua arkiruokiin! Monipuolisista ruokaa laadukkaista raaka-aineista selkeillä ohjeilla. Vaihtelua kaipaavan valinta helpompaan arkeen. Vaihtoehdot: 3 tai 4 reseptiä, 1-5 hengelle, 67-95 €

icon-vegeboksi-selected

VEGEBOKSI: herkullista ja helppoa kasvisruokaa! Maukkaat reseptit on suunniteltu satokauden kasvisten ympärille. Vegeboksilla opit uusia vegereseptejä ja tutustut uusiin tuotteisiin. Kasvisruoasta kiinnostuneelle oikea valinta helpompaan arkeen. Vaihtoehdot: 3 reseptiä, 1-5 hengelle, 64-81 €

icon-muksuboksi-selected

PERHEBOKSI: lapsiperheiden tarpeisiin suunnitellut ja lapsiraadin hyväksymät suosikkiruoat. Tuttuja makuja monipuolisesti, helpoilla resepteillä. Lapsiperheen valinta helpompaan arkeen. Vaihtoehdot: 3 tai 4 reseptiä, 3-7 hengelle, 84-115 €

icon-pointer

LISÄTUOTTEET: Ruokaboksin asiakkaana nautit myös runsaasta lisätuotevalikoimasta. Tarjolla on esimerkiksi hedelmiä, aamupalaa, jälkkäreitä, viikonloppuruokaa, mausteita, kananmunia sekä vaihtuvia sesonkituotteita. Lisätuotteet toimitetaan Ruokaboksin yhteydessä.

Miksi luoda tunnukset?

illustration-calendar

Saat pääsyn Ruokaboksin henkilökohtaiselle sivulle. Omilta sivuilta voit tutustua bokseihin, resepteihin, lisätuotteisiin ja halutessasi tilata ensimmäisen boksin. ❌Tunnukset ei velvoita tilaamaan.

icon-contents-2

Saat pääsyn Ruokaboksin valtavaan reseptiarkistoon. Reseptit laativat taitava kokkitiimi. Raaka-aineet ovat monipuolisia, reseptit selkeitä, helppoja ja asiakkaidemme arvostelemat.

icon-newsletter

Saat Ruokaboksin etuja ja huikean starttiedun. Tunnukset Ruokaboksin palveluun ovat ilmaiset.

Luo tunnukset

Luo tunnukset ja saat 30€ arvoisen aloitusedun. Tunnukset eivät velvoita tilaamaan.

Mitä Ruokaboksin käytöstä kannattaa tietää?

Ruokaboksi on suunniteltu helpottamaan arjen kiireitä. Ruokaboksi suunnittelee ruuat ja reseptit arkiviikon illallisia varten. Lisäksi palvelu valikoi, kerää ja mitoittaa kaikki ruuissa tarvittavat pääraaka-aineet valmiiksi sekä toimittaa ne kylmäkuljetuksena kotiovelle asti, asiakkaan valikoimina viikkoina.

Asiakkaan tehtäväksi jää vain maukkaiden ja terveellisten ruokien valmistaminen!

Toimitukset tehdään maanantaina klo 15 – 22:00 välisenä aikana. Asiakas saa tekstiviestillä tarkemman toimitusaika-arvion, kahden tunnin tarkkuudella, edellisenä perjantaina.

Palvelussa ei ole muita kustannuksia, kuin boksikohtaiset hinnat, toimitettavista bokseista.

Kokeileminen on helppoa! Ensimmäisen tilauksen yhteydessä asiakas saa asiakastunnukset, joiden avulla voi itse esim. vaihdella boksityyppejä tai hallita toimituskalenteriansa osoitteessa ruokaboksi.fi/oma-tili . Asiakas voi tauottaa viikkoja milloin vain tai peruuttaa asiakkuuden ilman irtisanomisaikaa.

Palvelussa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja yms. Maksat vain toimitetuista bokseista.

Miten maksan tilaukseni?

Maksaminen on helppoa ja turvallista: Boksikohtainen summa veloitetaan automaattisesti vain niiltä viikoilta, joina palvelua käyttää. Asiakas saa ensimmäisen tilauksen yhteydessä maksulinkin ja tunnukset omille sivuille joilta voi hallita toimituksia ja asiakkuutta.

Mihin sitoudun kokeilemalla Ruokaboksia?

Ruokaboksin palvelu on tehty mahdollisimman joustavaksi ja helppokäyttöiseksi. Maksat vain toimitetuista bokseista, muita kuluja ei ole. Päätät itse, milloin tilaat boksin ja milloin et. Omien sivujen toimituskalenterista valitset haluamasi toimitusviikot. Voit myös tauottaa kaikki toimitukset toistaiseksi.

Moni asiakkaamme on kertonut meille, että Ruokaboksin tarjoama palvelu saattaa alkuun jopa hieman sekoittaa arkea. Arki helpottuu, kun uudet rutiinit asettuvat paikoilleen muutaman viikon kokeilun jälkeen.

Asiakaspalautteidemme mukaan oma tapa käyttää Ruokaboksia löytyy yleensä muutamassa viikossa, jonka jälkeen arki helpottuu merkittävästi. Yhtäkkiä maanantai onkin viikon paras päivä boksin saapumista odotellessa.

Mihin toimitamme?

Ruokaboksin toimitusalue laajenee jatkuvasti. Tarkista oman kotipaikkakuntasi tilanne syöttämällä postinumero alla olevaan kenttään.

Klikkaa tästä ja tarkista asutko toimitusalueella, saat yllätysedun!

positive-icon positive-icon
Hienoa, asut toimitusalueella! Koodilla UUSIASIAKAS10 saat 10€ alennusta ensimmäisestä tilauksesta.
negative-iconnegative-icon
Harmi! Syöttämäsi postinumero ei vielä kuulu Ruokaboksin toimitusalueelle. Käy äänestämässä omaa aluettasi, eniten ääniä saaneet postinumerot lisätään toimitusalueelle!
Äänestä!