Haemme nyt yrityksiä mukaan kokeilemaan Ruokaboksia työsuhde-etuna!

Ensi maanantainakin tuhannet suomalaiset saavat Ruokaboksin suoraan kotiovelle toimitettuna.

Ruokaboksin selkeillä ohjeilla ja laadukkailla raaka-aineilla on helppo laittaa maukasta ja monipuolista arkiruokaa niin itselleen kuin perheelleen.

Ruokaboksi onkin paljon enemmän kuin tavallinen ruoan kotiinkuljetuspalvelu. Ruokaboksi helpottaa kiireistä arkea, säästää aikaa ja tuo uutta inspiraatiota ruoanlaittoon.

Työsuhde-etuna helpompaa arkea?

Iloksemme huomasimme, että monissa yrityksissä Ruokaboksi on koettu oivaksi tavaksi sitouttaa, motivoida tai kiittää henkilökuntaa. Ja mikä parasta, Ruokaboksi on työsuhde-etu, josta pääsee nauttimaan koko perhe. Ruokaboksi ei nimittäin ole osa verottajan etuohjelmaa, joten edun käyttäminen koko perheelle on mahdollista.

Me Ruokaboksilla luonnollisesti innostuimme asiasta ja haluamme enemmän yrityksiä mukaan kokeilemaan ja kehittämään tätä uudenlaista työsuhde-etua.

Kiinnostuitko? Ilmoita yrityksesi mukaan!

Haluatko tarjota yrityksesi henkilökunnalle kiireetöntä arkea ja hyvää ruokaa? Toimi nopeasti, sillä tarjoamme 50:lle ensimmäiselle yritykselle edun, jolla pääsee kokeilemaan Ruokaboksin palvelua tutustumishintaan. Etu on käyttäjäkohtainen ja voimassa neljä ensimmäistä viikkoa palvelun käyttöönotosta lukien, jolloin kaikki boksit ovat saatavilla 10 €:n alennuksella.

Mukaan ilmoittautuminen ei velvoita mihinkään tai aiheuta muita kuluja yrityksille, sillä henkilökunta käyttää palvelua omilla tiedoillaan, yritykselle myönnettyä etua hyödyntäen.

Ilmoita yrityksesi mukaan täyttämällä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä käytännön asioista, kuten yrityskohtaisen edun käyttämisestä ja sen jakamisesta henkilökunnalle.

SIIRRY LOMAKKEESEEN

Voit myös halutessasi olla yhteydessä suoraan Petteriin:

petteri.pirttijärvi@ruokaboksi.fi

040 832 7272

Petteri Pirttijärvi / Työsuhde-edut