Arvontoja koko toukokuun! Kaikki edut ja arvonnat löydät täältä!

Yhteistyössä Lumo Energia ja Ruokaboksi: Lumo kiitti asiakkaitaan Ruokaboksilla

Lumo Energia antoi nykyisille ja tuleville asiakkailleen anteliaan alennuksen Ruokaboksin arkea helpottavaan palveluun.

Lumo Energia on suomalainen sähköyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen selkeitä tuotteita ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Tänä syksynä Lumo tahtoi kiitoksena asiakkailleen tarjota erityisen Ruokaboksin kokeiluedun. Lumon asiakkaat saivatkin neljänkymmenen euron arvoisen alennuksen Ruokaboksin palveluun.

“Miksi juuri Ruokaboksi?” kysyimme Lumon toimitusjohtajalta Otto Savastilta. “Ruokaboksi on palvelu, jonka takana voin itse seistä. Meillä on molemmilla hyvä brändi, josta asiakkaat pitävät. Siksi oli kiva tehdä yhteistyötä”, Savasti vastaa. Ruokaboksi luo asiakkailleen helpompaa arkea. Se sopii hyvin yhteen Lumo Energian vision kanssa. Yhteistyössä Ruokaboksin kanssa Lumo pystyi helpottamaan asiakkaidensa arkea jälleen uudella tasolla.

Lumon asiakkaat ottivat kiitellen edun vastaan; jopa 5 000 asiakasta tarttui tarjoukseen. “Asiakkaat kokivat edun positiivisena”, Savasti iloitsee. “Se toi heille lisäarvoa ja asiakkaat kiittivät Lumoa tarjouksesta!” Yhteistyö oli mutkatonta ja mukavaa Lumon ja Ruokaboksin välillä. “Pienet yksityiskohdat hiottiin ja mietittiin loppuun – se sai kampanjan toimimaan niin hyvin kun se toimikin”, Savasti kertoo. “Ruokaboksin kanssa toiminta on nopeaa, helppoa ja ketterää.”

Kiitä henkilöstöäsi tai asiakkaitasi Ruokaboksilla!

Ota yhteyttä ja kerromme lisää yhteistyömahdollisuuksista.

Kiinnostuitko?

Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä käytännön asioista, kuten yrityskohtaisen edun käyttämisestä ja sen jakamisesta henkilökunnalle.

SIIRRY LOMAKKEESEEN

Voit myös halutessasi olla yhteydessä suoraan Petteriin:

petteri.pirttijärvi@ruokaboksi.fi

040 832 7272

Lue lisää yhteistyöstä Lumo Energian sivuilta täältä ja hyödynnä Ruokaboksin asiakkaiden etu!